Het begin

In 2012 werd Meneertje Luca geboren, tenminste onze oudste zoon (inmiddels alweer 7 – de tijd vliegt) Luca werd toen geboren. Een jaar na Luca’s geboorte waren we op zoek naar een leuke naam voor onze webshop. Op een “mamafacebookgroep” kwam één van de kersverse moeders als naamsuggestie met Meneertje Luca. Onder deze naam hebben we een tijdje een webshop gehad, totdat er een ander leuk ding op onze pad kwam: (en een paar jaar dáárvoor, in 2014, is ons tweede kindje Fleur geboren) namelijk het maken van ons eigen interieur tijdschrift Enjoy Brocante. Dit doen we nog steeds, met veel liefde en plezier maar….In januari 2018 werd onze derde en jongste spruit Jules geboren, waardoor we opeens na een paar jaar opnieuw in aanraking kwamen met al dat toffe, superleuke baby en kinderspul!

Het begon bij ons te kriebelen, al die spulletjes. Want wat is nu leuker dan al die toffe en hippe baby- en kinderaccessoires zelf te mogen verkopen, om zo anderen blij te mogen maken. Vanaf 13 november 2018 is onze webshop Meneertje Luca online. 

 

Naamswijziging

Op een gegeven moment vonden we dat de naam Meneertje Luca niet zo goed meer bij het assortiment en uitstraling van onze shop paste. En mede door het starten van het online kinderkamer inspiratie magazine Kids and Moms, hebben we sinds juli 2020 de naam van de webshop gewijzigd naar Kidsandmoms.nl.

Alle spullen worden persoonlijk door ons, Colinda en Jeroen, uitgekozen en mede “goedgekeurd” door onze kleine Meneertje Luca.