1. Gegevens Kids and Moms
Kids and Moms, Krommeweg 2 4695 SC Sint Maartensdijk. Ingeschreven bij de Kamer van Koophandel onder nummer 72385596. BTW nummer NL859092744B01.

2. Prijzen
Alle op de website en in de nieuwsbrief vermelde prijzen zijn inclusief 21% BTW.


3.Verzenden
Bij een bestelling vanaf 75 euro vervallen de verzendkosten naar Nederland en België. Minder dan 75 euro, dan bedragen de verzendkosten voor deze landen 3,95 euro. Kids and Moms is niet verantwoordelijk voor de beschadiging, verlies et cetera tijdens de verzending van de bestelling door de vervoerder. Elk pakket wordt zorgvuldig en persoonlijk door Kids and Moms afgehandeld.

4.Afzien van de aankoop (herroepingsrecht).
Je hebt het recht je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je huis naar Kids and Moms zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en in de originele staat en verpakking aan Kids and Moms geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via
. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Uitgesloten van herroepingsrecht zijn: producten met een houdbaarheidsdatum, items waarbij hygiene een belangrijk factor is en bij maatwerk.

5.Retourneren
Ben je niet tevreden met je bestelde product? Retourneer het dan eenvoudig in slechts 3 stappen. De kostprijs voor het retourneren bedraagt €3,95 en wordt verrekend met de terugbetaling van het aankoopbedrag van het bestelde product. Het terug te betalen bedrag wordt binnen 14 dagen na ontvangst van de retour door Kids and Moms teruggestort op je bankrekening. Na ontvangst van je bestelling heb je 14 dagen de tijd om te retourneren. Is er het vermoeden dat een product toch gebruikt, beschadigd is door de klant en dergelijk, dan kan Kids and Moms deze retour weigeren en zal het product teruggestuurd worden naar de klant, zonder vergoeding van de bestelwaarde.

6.Garantie
Op elk product is de wettelijke garantie van toepassing. De wettelijke garantie betekent dat je recht heeft op een goed product. Je moet een product een bepaalde tijd zonder problemen kunnen gebruiken. Hoe lang een product mee moet gaan hangt af van wat het is. Een wasmachine heeft  bijvoorbeeld een langere levensduur dan een paar sokken. Is je bestelde product niet compleet, beschadigd of werkt het niet? Stuur Kids and Moms dan zo spoedig mogelijk een berichtje. En proberen we het samen op te lossen!

7.Overmacht
Kids and Moms kan niet aansprakelijk worden gehouden voor de transportvertraging van de door haar ingeschakelde pakketdiensten.


8.Privacy
Kids and Moms geeft geen persoonsgegevens aan derden. Je gegevens worden enkel gebruikt voor het optimaliseren van jouw gebruikservaring omtrent onze website en voor de noodzakelijkheid van het uitvoeren van de producten en diensten van Kids and Moms aan de klant. En uiteraard om de bestelling bij jou af te kunnen leveren.